Aturada de l’Aula Virtual el dimecres 5 d’agost de 2020 8:00-15:00

Aturada de l’Aula Virtual el dimecres 5 d’agost de 2020 8:00-15:00

per Aula Virtual -
Nombre de respostes: 0

El pròxim dimecres 5 d’agost de 2020, entre les 8:00 i les 15:00, aturarem l'Aula Virtual per actualitzar el programari a la nova versió de Moodle 3.9, que inclou millores en àrees com la seguretat o la usabilitat (p. ex. la possibilitat d’enganxar imatges del porta-retalls en l’editor de textos).

Us preguem disculpes per les molèsties. Amb l’objectiu d’afectar el mínim possible el desenvolupament de les activitats docents, les actualitzacions, com aquesta, que comporten canvis en les funcions o en la interfície d’usuari de l’Aula Virtual se solen programar durant el període de vacances d’estiu.


El próximo miércoles 5 de agosto de 2020, entre las 8:00 y las 15:00, pararemos el Aula Virtual para actualizar el software a la nueva versión de Moodle 3.9, que incluye mejoras en áreas como la seguridad o la usabilidad (p. ej. la posibilidad de pegar imágenes del portapapeles en el editor de textos).

Rogamos disculpas por las molestias. Con el objetivo de afectar lo menos posible al desarrollo de las actividades docentes, las actualizaciones, como ésta, que conllevan cambios en las funciones o en la interfaz de usuario del Aula Virtual se suelen programar durante el periodo de vacaciones de verano.