Com seguirem els estudis aquestes setmanes de confinament pel coronavirus

Com seguirem els estudis aquestes setmanes de confinament pel coronavirus

de Aula Virtual -
Número de respuestas: 0

[Español[English]

L’UJI és una organització que aprèn. I ara hem d’aprendre totes i tots —professorat, estudiantat i personal— a funcionar ràpidament com una universitat en línia. Això vol dir que els primers dies pot haver-hi alguns desajustos o errades. Entre totes i tots els corregirem. En aquest breu document informem a l’estudiantat sobre els procediments i les eines que s’utilitzaran aquestes setmanes per a seguir amb l'activitat docent.

1. Què necessite per a seguir les activitats?

Un ordinador personal amb connexió a Internet. Millor si teniu webcam, micròfon i auriculars. Però també podríeu utilitzar un telèfon mòbil o una tauleta.

2. L’Aula Virtual serà el lloc central d’aprenentatge i comunicació

L’Aula Virtual concentrarà la comunicació entre professorat i estudiantat. Ací trobareu la feina que cal fer i com fer-la, el fòrum de tutoria, enllaços a més recursos, podreu entregar els treballs i rebreu els comentaris del professorat. 

3. Què em demanarà el professorat?

Cada professor/a organitzarà la docència en línia en funció de les característiques de l’assignatura. Heu d’estar molt atents als missatges del professorat a través de l’Aula Virtual. Rebreu les notificacions pertinents en el correu electrònic de l’UJI.

4. Potser hi haurà algunes classes en directe o enregistrades en vídeo

Si el professorat ho considera convenient, pot realitzar classes mitjançant aplicacions de videoconferència com Google Meet. També pot gravar vídeos i publicar-los en l’Aula Virtual.

5. Com farem les tutories?

Principalment a través dels fòrums de l’Aula Virtual. Però el professorat també us pot oferir fer-ne algunes per videoconferència.

6. Quan puc contactar amb el professorat?

Podeu plantejar els vostres dubtes i consultes en el fòrum de tutoria en qualsevol moment, però heu de ser flexibles pel que fa al temps de resposta del professorat. Les tutories per videoconferència es faran sempre en l'horari establert pel professorat.

7. Com farem els treballs en grup?

L’UJI posa a la vostra disposició diverses eines per a treballar en grup des de casa: G Suite for Education (Google) i Office 365 (Microsoft) es poden utilitzar amb el compte d’usuari de l’UJI i inclouen aplicacions per a editar documents i col·laborar.

8. Què faig si tinc algun problema per a seguir les activitats, les classes, etc.?

Si tens dubtes o problemes, contacta amb el professorat mitjançant l’Aula Virtual. Pots utilitzar el fòrum de tutoria.